Περιγραφή
Ένα αρκετά παχύ κομμάτι κρέατος. Μπορεί να είναι ξεκοκαλισμένο για γεμιστό και σε ρολό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε φαγητά κατσαρόλας και σε ραγού, ή να κοπεί σε φέτες και να ψηθεί στην σχάρα.
Πανσέτα απο ελληνικό χοιρινό. Είναι το τμήμα της κοιλιάς του ζώου.
Ένα αρκετά παχύ κομμάτι κρέατος. Μπορεί να είναι ξεκοκαλισμένο για γεμιστό και σε ρολό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε φαγητά κατσαρόλας και σε ραγού, ή να κοπεί σε φέτες και να ψηθεί στην σχάρα.