Υπηρεσία Delivery

Τo κρεοπωλείo Σκλαβούνος φέρνει τις παραγγελίες σας στην πόρτα σας με την υπηρεσία Delivery!

Απολαύστε τα εκλεκτά, φρέσκα και μοναδικής ποιότητας κρέατά μας, εύκολα, παραγγέλλοντας όπου και αν βρίσκεστε χωρίς χάσιμο χρόνου!

Μπορείτε να κάνετε την τηλεφωνική σας παραγγελία στο 26610 37132 698 004 0472 ή να προχωρήσετε σε ηλεκτρονική παραγγελία! Εμείς φροντίζουμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα στον χώρο της επιλογής σας ακόμα και με αυθημερόν παράδοση εάν παραγγείλετε νωρίς.

Η υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι από το κατάστημά μας προσφέρεται εντελώς δωρεάν και ισχύει για παραγγελίες ελάχιστης αξίας 20€.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2 – 5 ώρες για παραγγελίες που θα υποβληθούν μέχρι τις 09:00 π.μ.

Οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν έναν από τους 2 τρόπους παραγγελίας: είτε μέσω του νέου ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop sklavounos meat), είτε μέσω χρήσης τηλεφωνικού κέντρου στο 26610 37132 – 698 004 0472.

Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας από το κατάστημα.

Ο πελάτης ειδοποιείται αυτόματα μόλις προετοιμαστεί η παραγγελία του προκειμένου να τα παραλάβει από τον χώρο της υποδοχής του καταστήματος.

Τα φορτηγό ψυγείο μας θα κρατήσει «ζωντανά» και φρέσκα τα προϊόντα σας διαθέτοντας νέους ψυκτικούς θαλάμους τελευταίας τεχνολογίας για την ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά των ευπαθών τροφίμων ως την παράδοσή τους.

Η πρωτοβουλία της εταιρείας για διεύρυνση της υπηρεσίας Διανομή στο σπίτι – σε έναν εύλογο αριθμό γεωγραφικών σημείων/ – απαντά με τον καλύτερο τρόπο στις νέες ανάγκες που αποτυπώνονται στην σημερινή πραγματικότητα.

Sklavounos Meat Market Corfu | High Quality Meat