Περιγραφή
Πλούσια σε λίπος και παρά πολύ νόστιμα. Γίνονται γιουβέτσι (ίσως είναι το καλύτερο κομμάτι για γιουβέτσι), μαγειρεύονται στη γάστρα, σε χαμηλό φούρνο, για πολλές ώρες με κρασί και μυρωδικά.
Μάγουλα απο μοσχάρι ελληνικής εκτροφής. Βρίσκεται στο κεφάλι του ζώου.
Πλούσια σε λίπος και παρά πολύ νόστιμα. Γίνονται γιουβέτσι (ίσως είναι το καλύτερο κομμάτι για γιουβέτσι), μαγειρεύονται στη γάστρα, σε χαμηλό φούρνο, για πολλές ώρες με κρασί και μυρωδικά.