Περιγραφή
Αν και ίσως αυτό δεν είναι το πιο εξεζητημένο κομμάτι του Ιμπέρικο κρέατος, δεν πρέπει ποτέ να παραβλέψουμε τα τρυφερά μάγουλα του. Αυτό το ελαφρώς «μαρμάρινο» με λεπτές ίνες από γευστικό λίπος, αλλά άπαχο κόψιμο, είναι μαλακό όταν μαγειρεύεται σε χαμηλή φωτιά. Σερβίρεται με λαχανικά (βραστές πατάτες, καρότα και κρεμμύδια είναι μερικά από τα αγαπημένα μας) αρωματισμένα με σκόρδο. Κορυφαίος συνδυασμός με κονιάκ ως σάλτσα και voilà!